tårtkurs 21/2
Vi var sexton personer som spritsade blommor och blad tills vi hade kramp i händerna.
Spritsen kommer jag ha en användning för en massa.
Här blandas det kristyr
in action
mina små blommor och några blad, det var inte så lätt
min färdiga blomkrans
mina kurs och bordskamrater - systrarna
Paula kursledaren visar spritstekniker, hon var grym på att spritsa
Tack tårtdecor för en rolig dag!
marshmallowsfingrar med choklad
fick en bok av min syster i julklapp som heter "himelska brownies" och blev nyfiken på det här receptet:
350 g grahamskex
125 g mörk choklad bruten i bitar
225 g smör
drygt 1/4 dl socker
2 msk kakao
2 msk honug
1 1/2 dl minimarshmallows
1 1/4 dl vitc hoklad i småbitar
Krossa grahamskexen med hjälp av en kavel.
lägg den mörka chokladen, smör, socker, kakao och honug i en kastrull och smält på låg värme. låt sedan svalna
rör ner kex smulorna i smeten och tillsätt sedan marshmallowsen och de vita chokladbitarna.
häll smeten i en ca 20 cm stor form och ställ in i kylskkåpet och låt stela. skär sedan i lagom stora bitar.
färdigt att cervera!
350 g grahamskex
125 g mörk choklad bruten i bitar
225 g smör
drygt 1/4 dl socker
2 msk kakao
2 msk honug
1 1/2 dl minimarshmallows
1 1/4 dl vitc hoklad i småbitar
Krossa grahamskexen med hjälp av en kavel.
lägg den mörka chokladen, smör, socker, kakao och honug i en kastrull och smält på låg värme. låt sedan svalna
rör ner kex smulorna i smeten och tillsätt sedan marshmallowsen och de vita chokladbitarna.
häll smeten i en ca 20 cm stor form och ställ in i kylskkåpet och låt stela. skär sedan i lagom stora bitar.
färdigt att cervera!